Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Hemmottelulahjat

 

Lumiere-hemmottelupaketti 100min

100,00

Tämä 100 minuuttia kestävä luksushemmottelu sisältää kaksi suosituinta hoitoamme; Moment-kasvohoidon ja syvärentouttavan HotStone-hieronnan.

Hemmottelu alkaa aisteja hellivällä, koko kehon lämmittävällä HotStone-hieronnalla ja jatkuu ihotyypin mukaisella laadukkaalla timanttikasvohoidolla, joka päättyy rentouttavaan kasvojen hierontaan.. Kasvohoidossa käytetään kotimaisia EkoPharma Helsinki -tuotteita, joita meiltä voi ostaa myös kotiin. 

  

  

Winter Warm 75min 79,00

Lämpöä talven keskelle jalkoja hellivästä pedikyyristä, lämmittävän parafiinin pehmittäessä käsiä.

 

 

License to relax  80min 99,00 

Delight-kasvohoito pitkällä hieronnalla ja aisteja hemmotteleva suklaahieronta 30min.

 

 

Herb Basics Mind Bliss 75min 109,00

Mielen selkeyttävä hoito, jossa rauhallisen musiikin rytmissä hierotaan pää, niska ja hartiat kuumakivillä. Lopuksi jalat saavat hemmottelua lämpimässä sitruunaruohokylvyssä ja iholle sivellään yrttivoidetta ajatuksia selkeyttämään, juomaksi tarjoillaan teetä unelmiin siivittämään..

 

 

Sense Bliss 75min 139,00

Lämmin, aisteja kutkuttava suklainen kokovartalon kuumakivihieronta 30min, kasvojen hemmotteleva hieronta & luksusta huokuva suklaanaamio kasvoille.

 

 

Fresh Bliss 75min 159,00

Hartioiden ja selän syvärentouttava kuumakivihieronta, nautinnollinen kosteuttava kasvohoito erikoisnaamiolla (myös silmänympäryksille ja huulille!) ja kasvojen hemmotteleva hieronta

 

Wholeness 90min 179,00

Aisteja hemmotteleva kasvohoito, (aromaattinen)  syvärentouttava kuumakivihieronta kokovartalolle 30min, kun samalla käsiä pehmittää ja hoitaa lämmin parafiini. Lopuksi virkistävä sitruunaruohoyrttikylpy jaloille teen kera.

 

 

Euphoria 120min 199,00

Hemmotteleva aromahieronta vartalolle, pehmittävä ja lämmin parafiini käsille, kasvojen hemmotteleva hieronta, aisteja syvärentouttava suklainen

kuumakivihieronta 30min.